Irtolämmitin (22 €)

Tuotteen tilauslomake

Irtolämmitin

JONASPORT LÄMMITIN soveltuu erityisesti urheilukäyttöön. Kiinnitys tapahtuu joustavalla tarranauhalla. Myös näissä kaksi tehoa sininen ja valkoinen, kts. edellinen tuote.

JONAS TUOTTEET SOVELTUVAT ERITYISESTI

  • astmaatikoille, keuhko- ja sydänpotilaille ja pakkasallergioista kärsiville
  • kaikille talvilajien harrastajille kuten hiihtäjille, juoksijoille, pyöräilijöille ja ulkona liikkuville, jotka haluavat pitää kiinniliikuntatottumuksistaan myös talvella
  • kylmässä työskenteleville, jotka haluavat suojata keuhkoja ja hengitysteitä kylmältä
  • Lapsille on saatavilla oma malli.

Kylmä sää rasittaa hengitys- ja verenkiertoelimistöä. Kylmä ja raaka ilma altistavat helposti hengitysteiden tulehduksille. Jonas lämmittimet torjuvat tehokkaasti kylmän sään keuhkoille ja hengitysteille aiheuttamia haittoja ja heikentävät koko elimistöön kohdistuvaa rasitusta. Jonas lämmittimien avulla ulkona olosta ja liikunnasta voi nauttia kylmässäkin säässä. Jonas lämmitin käyttää ihmisen oman uloshengityksen lämpöä sisäänhengitysilman lämmittämiseen ja tasaa näin tehokkaasti hengitysilman lämpötilaeroja. Samalla laite kosteuttaa kylmän ja kuivan pakkasilman elimistölle miellyttävän kosteaksi ja tekee sen helpoksi hengittää. Lämmittimien hengitykselle aiheuttama vastus on niin pieni, ettei sitä käytännössä huomaa.